ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ                                                       Α΄  ΕΝΩΣΗ  17.04.2022

 

Θέμα : «Διοργάνωση Σχολής Διαιτησίας «National School» και Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών Αντισφαίρισης στις Σέρρες».

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Σχολή Διαιτησίας και το Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών που πραγματοποιήθηκε από την Α' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Αν. Μακεδονίας - Θράκης σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Α κατά το διάστημα 15-17 Απριλίου 2022 στις Σέρρες.

Εισηγητές στην σχολή Διαιτησίας ήταν ο Δημήτριος Σαρατζίδης (ITF Silver Badge Referee) και ο Δημήτριος Χαντζής (White Badge Chair Umpire). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και πραγματοποιήθηκε τόσο το θεωρητικό μέρος όσο και η πρακτική άσκηση γηπέδων στις εγκαταστάσεις του Hotel Elpida Resort and spa στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας του παρακολούθησαν 39 υποψήφιοι διαιτητές αντισφαίρισης από όλα τα μέρα της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Λέρο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Κομοτηνή, Δράμα) οι οποίοι προσπάθησαν να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στους επίσημους κανονισμούς της διαιτησίας.

Κατά τη διάρκεια της σχολής τίμησε με την παρουσία του ο Β' Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημήτρης Καραγιαννίδης ο οποίος τόνισε στους εκπαιδευόμενους ότι στις προθέσεις της Διοίκησης της Ομοσπονδίας είναι η στήριξη και η ενίσχυση της διαιτησίας σε όλα τα επίπεδα και με όλες τις δυνάμεις.

Στους Διαιτητές και τους Επιδιαιτητές που συμμετείχαν στις σχολές, χορηγήθηκε από την διοργάνωση όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό (κανονισμοί, χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες) καθώς και τα επίσημα μπλουζάκια και καπέλα της Ομοσπονδίας. Οι επιτυχόντες των σχολών παρέλαβαν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αποφοίτησης.

Στο Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών (Κυριακή 17/4) συμμετείχαν 43 άτομα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσω τηλεκπαίδευσης να έρθουν σε επαφή με το λογισμικό e-efoa που χρησιμοποιούν στα τουρνουά οι επιδιαιτητές, με την καθοδήγηση του Κώστα Κουτσάφτη (υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης Ε.Φ.Ο.Α.), με τηλεκπαίδευση μέσω skype.

  Διευθυντής της Σχολής ήταν ο Πρόεδρος της Α' Ένωσης Γραμματόπουλος Αριστείδης, ενώ την διοικητική υποστήριξη είχε προπονήτρια αντισφαίρισης Χρύσα Μπουρβάνη..

 Τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες ημερήσιας κυκλοφορίας  και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κάλυψαν τις σχολές δίνοντας  σε αυτήν την μέγιστη δυνατή προβολή.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τις εισηγήσεις και την ανάλυση των κανονισμών από τους εισηγητές, όσο και από την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

                          Ο                                                                                          Ο

                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ                                         ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ 
   


ΦΩΤΟ 1
ΦΩΤΟ 1
ΦΩΤΟ 2
ΦΩΤΟ 2
ΦΩΤΟ 3
ΦΩΤΟ 3
ΦΩΤΟ  4
ΦΩΤΟ 4
ΦΩΤΟ 5
ΦΩΤΟ 5
ΦΩΤΟ  6
ΦΩΤΟ 6
ΦΩΤΟ 7
ΦΩΤΟ 7
ΦΩΤΟ 8
ΦΩΤΟ 8

 English
Site Map
Τελευταία Νέα
Ε.Φ.Ο.Α.: Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπονήσεων & Αγώνων 10.2.2022
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κάρτα Υγείας Αθλητή: Εφαρμογή στο e-efoa – Οδηγίες - ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Οδηγός Χρήσης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (e-efoa.gr)
Αγωνιστικό Πρόγραμμα & Αγωνιστικός Σχεδιασμός 2022
ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ MAIL ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης